FACILITAIR DIENSTVERLENING BEDRIJF "SERVICE TOTAAL"    

Service

Dienstverlening
  • Op wekelijkse of maandelijkse basis schoonhouden en maaien van het woonerf, controle van de buitenkant van het huis en omheining en ongedierte bestrijding.
  • Boodschappenservice
  • Toezenden van foto of film van het object en contact houden met de klant doormiddel van e-mail.
Reparaties
  • Sanitair, timmer, elektra, tegel, schilder, behang, loodgieter, ontstoppen van afvoeren, diverse schoonmaakwerkzaamheden, reinigen van tapijten vloerbedekking en stoffen bankstellen, maaien, onkruid wieden, ongedierte bestrijding enz.
Service onderhoud
  • Service onderhoud op de door ons geleverde diensten.
Toezicht
  • Het begeleiden van uw bouwproject van A tot Z.
Garantie
  • Garantie op reparaties: garantie op, dat het geen wat wij afspreken (mondeling of contractueel) ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Wat kunt u van ons verwachten

Garantie van een snelle afhandeling van uw klacht, storing, reparaties en wensen.


Kort gezegd: SNELLE SERVICE EN KWALITEIT

Wij bieden onze standaard contractactuele diensten aan vanaf €24,95 per maand.


Toelichting dienstverlening

Onderhouden van het erf.
Onderhoud en inspectie van de buitenkant van uw huis op:
Vuilaanslag, scheuren, glas breuk, inbraakschade, lekkage, veranda tegels enz.
Dit zal na constatering eerst gemeld worden met een prijs opgave en foto van het geconstateerde probleem.
Eventueel reparaties binnenshuis.
Echter, entree tot de woning is alleen mogelijk onder begeleiding van een, door de klant, gemachtigde persoon die tijdens de reparaties aanwezig is.


Boodschappen service

Als u van plan bent om naar Suriname te komen dan kunt u ons laten weten wat voor boodschappen u alvast in huis wilt hebben zodat als u er bent, u de eerste benodigdheden al in huis heeft of dat het afgeleverd wordt op de dag van aankomst.

Reparaties

Bij constatering van een defect zal er een vrijblijvende offerte worden gemaakt die naar u toe wordt gezonden via de e-mail. U kunt dan zelf bepalen of de reparatie laat uitvoeren. Mocht het zo zijn dat u de reparatie laat uitvoeren dan zal binnen 24 uur een foto van de uitgevoerde werkzaamheden via de e-mail naar u toe worden verzonden.


Toezicht

Het begeleiden van uw bouwproject. Toezien dat gemaakte afspraken tussen u en de aannemer ook daadwerkelijk worden na gekomen. De juiste materialen worden gebruikt. Wat u vanuit Nederland niet kunt zullen wij voor u verzorgen.


Garantie

Op alle reparaties of handelingen is er een plaatsingsgarantie van 2 weken.


Beheer

Het beheren van appartementen, vakantiehuizen, kantoren, winkels, enz. Dit omvat een service contract aangevuld met uw pakket van eisen die u kenbaar maakt aan een van onze account managers. De aanvulling wordt als uitbreiding in het contract opgenomen. Er zal door een van onze account managers een gepaste aanbieding worden aangeboden.

Bij ons is de klant KONING

 
Copyright © 2019 www.fdbservicetotaal.nl