FACILITAIR DIENSTVERLENING BEDRIJF "SERVICE TOTAAL"    

Informatie

F.D.B. Service Totaal is opgericht door Clife en Iwan Lynch en Marlon Terborg die in Nederland hun ervaring hebben op gedaan op het gebied van service en dienstverlening.

Clife Lynch, geboren in Suriname, te Paramaribo, op 29-09-1976, heeft ruim 18 jaar ervaring als hoofd technische dienst bij een verzorgingshuis in Amsterdam en is op het gebied van storingen en verscheidene reparaties een vakman. Zo heeft hij in zijn loopbaan aan diverse renovatie projecten leiding gegeven en gecoördineerd. Ook is Clife in het bezit van het diploma elektrotechniek en Facilitaire management en is een gecertificeerde bedrijfshulpverlener. Het verlenen van service op maat is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Iwan Lynch, geboren in Suriname, te Paramaribo, op 09-11-1968, heeft ruim 15 jaar ervaring in de beveiliging betreft personen en objecten. Gedurende die 15 jaar heeft hij opleidingen in de beveiligingsbranche verzorgd en begeleidde hij diverse projecten. Daarnaast heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in de sales branche. Het opzetten, begeleiden en structureren van de sales afdeling valt onder zijn verantwoordelijkheid.

Marlon Terborg, geboren in Nederland, te ’s Gravenhage, op 01-11-1966 heeft vele hobby’s en interesses. Als hij iets onderneemt wil hij er ook absoluut goed in zijn. Marlon klust vaak en graag en heeft al veel grote klussen op zijn naam staan. Ondernemend is hij ook actief en hij weet als geen ander hoe belangrijk het winnen van het vertrouwen van de klant is.

Vanaf november 2012 kunt u in Paramaribo en omstreken via F.D.B. Service Totaal al uw onderhoudswerkzaamheden, reparaties en toezicht aan uw huis of landgoed uitbesteden.

Het kantoor van F.D.B. Service Totaal bevindt zich in Nederland en staat in directe verbinding met ons servicekantoor in Paramaribo. Wij zorgen er voor dat u zich niet meer druk hoeft te maken over uw eigendom(en) in Suriname.

Wat betekend dit concreet voor u?
U hoeft geen dure telefoongesprekken meer te voeren met Suriname.
U neemt gewoon contact op met uw accountmanager en maakt uw wensen kenbaar.
Wij regelen de rest!

Bij ons is de klant KONING

 
Copyright © 2019 www.fdbservicetotaal.nl